Креативни идеи за тиймбилдинг събития

Креативни идеи за тиймбилдинг събития

Търсите креативни идеи за корпоративни тиймбилдинг събития? Искате ли да повишите морала, производителността и сътрудничеството на служителите си? Ако е така, значи сте попаднали на правилното място! В тази публикация ще сподеим с вас 10 забавни и иновативни дейности, които можете да опитате с вашия екип. Независимо дали искате да излезете на открито или да останете на закрито, дали имате голяма или малка група, дали имате голям или малък бюджет, има за всекиго по нещо!

Ето и 10-те креативни идеи за корпоративни тиймбилдинг събития:


Ескейп стая

ескейп-стая

Ескейп стаята ще предизвика екипа Ви да работи заедно за решаване на пъзели и улики, за да избяга от заключена стая в рамките на ограничено време. Това е чудесен начин да тествате и подобрите уменията за комуникация, решаване на проблеми и критично мислене на вашия екип. Можете да избирате от различни теми и нива на трудност на стаите в зависимост от вашите предпочитания и цели.


Лов на улики

лов-на-улики

Лов на улики е друга забавна дейност, в която Вашия екип ще трябва да изследва определена област и да намери скрити предмети или да изпълни задачи въз основа на списък с улики. Това е чудесен начин да насърчите екипа си да бъде креативен, находчив и кооперативен. Можете да персонализирате лова на улики според вашето местоположение, тема, цели и дейност на фирмата като използвате създадени от Вас предмети, карти и загадки, които да дадете на отборите да решават заедно.


Готварски урок

Готварският урок ще помогне на Вашия екип да научи нови умения и рецепти, докато се свързва с храната. Това е чудесен начин да насърчите сътрудничеството, креативността и културното съзнание на Вашия екип. Можете да избирате от различни кухни и ястия в зависимост от Вашите вкусове и диетични изисквания. Сплотяването на екипа около приготвянето и консумирането на различни храни и напитки е чудесно занятие което няма как да не сплоти една група от хора.


Караоке вечер

караоке-вечер

Караоке ще позволи на екипа Ви да разгърне вътрешните си певчески и артистични заложби. Това е чудесен начин да повишите увереността, ентусиазма, подкрепата и приятелското отношение във Вашия екип. Можете да избирате от различни жанрове и песни в зависимост от настроението и предпочитанията си. Освен самостоятелна тиймбилдинг дейност караокето може да се съчетае с други екипни дейности през деня и да се превърне в подобаващ завършек вечерта.


Вечер на викторините

Вечер на викторините

Викторината е весела интелектуална дейност, която тества знанията и паметта на Вашия екип по различни теми и категории. Това е чудесен начин да предизвикате мисълта, конкурентоспособността и работата в екип на екипа Ви. Можете да избирате от различни формати и въпроси в зависимост от Вашите интереси и цели, като може и да включите теми тясно свързани с дейността на Вашата фирма.


Пейнтбол

пейнтбол

Пейнтболът е приключенска дейност, в която Вашия екип, разделен на два отбора, се опитва да победи противниковия отбор, стреляйки с боя един към друг на симулирано бойно поле. Това е чудесен начин да освободите стреса, адреналина и агресията Вашия екип. Можете да избирате от различни сценарии и правила в зависимост от нивото, опита и търсенето на адреналин.


Курс по импровизация

Курс-по-импровизация

Курсът по импровизация е хумористична дейност, която учи екипа Ви как да разиграва на момента сцени и истории въз основа на предложения и подкани. Това е чудесен начин да подобрите комуникацията, креативността и спонтанността на вашия екип. Можете да избирате от различни игри и упражнения в зависимост от целите Ви и това, което бихте искали да подобрите като умения в екипа си.


Йога сесия

йога-сесия

Йога сесията е дейност, която ще помогне на Вашия екип да изпусне натрупаното напрежение докато разтяга мускулите и ставите си. Това е чудесен начин да подобрите здравето и хармонията на Вашия екип. Можете да избирате от различни стилове и нива в зависимост от Вашите нужди и предпочитания. Събитието е особено подходящо за хора, които работят предимно на компютър или имат по-малко движение през деня.


Благотворително събитие

благотворително-събитие

Благотворителните събития са доста смислена дейност, която позволява на Вашия екип да подкрепи кауза, за която ги е грижа. Това е чудесен начин да подобрите социалната отговорност, съпричастността и щедростта на Вашия екип. Можете да избирате от различни видове събития в зависимост от вашия бюджет и наличност. Това събитие също може да се комбинира с едно от вече споменатите такива, като урока по готвене. Вашия екип може да продаде произведените кулинарни изделия и с парите да подкрепи съответната кауза.


Вечер на настолните игри

Нощ-на-настолните-игри

Вечерта на настолните игри е чудесен начин да се забавлявате, и да се свързвате с екипа си. Можете да избирате от различни видове игри в зависимост от Вашия вкус и настроение. Това е може би най-лесния и добър начин за сплотяване и опознаване на хората от екипа Ви. Можете да организирате самостоятелно вечер на настолните игри за забавление или да запишете екипа си в състезание.


Това са само част от креативните идеи за тиймбилдинг събития, които можете да опитате с екипа си. Надяваме се, че са Ви били полезни и вдъхновяващи! Не забравяйте, че най-важното е да се забавлявате и да се наслаждавате на преживяването с Вашия екип!


Последвайте ни в социалните мрежи!

My-Sense-Team

Екипа на агенция "My Sense"

Leave a Reply