Креативни идеи за тиймбилдинг събития

Креативни идеи за тиймбилдинг събития

Търсите креативни идеи за корпоративни тиймбилдинг събития? Искате ли да повишите морала, производителността и сътрудничеството на служителите си? Ако е така, значи сте попаднали на правилното място! В тази публикация ще сподеим с вас 10 забавни и иновативни дейности, които можете да опитате с вашия екип. Независимо дали искате да излезете на открито или да останете на закрито, дали имате голяма или малка група, дали имате голям или малък бюджет, има за всекиго по нещо!

Ето и 10-те креативни идеи за корпоративни тиймбилдинг събития:


Ескейп стая

ескейп-стая

Ескейп стаята е популярна дейност, която предизвиква екипа ви да работи заедно за решаване на пъзели и улики, за да избяга от заключена стая в рамките на ограничено време. Това е чудесен начин да тествате уменията за комуникация, решаване на проблеми и критично мислене на вашия екип. Можете да избирате от различни теми и нива на трудност в зависимост от вашите предпочитания и цели.


Лов на улики

лов-на-улики

Лов на улики е друга забавна дейност, която включва вашия екип да изследва определена област и да намери скрити предмети или да изпълни задачи въз основа на списък с улики. Това е чудесен начин да насърчите екипа си да бъде креативен, находчив и кооперативен. Можете да персонализирате лова на улики според вашето местоположение, тема и цели като използвате създадени от Вас предменети, карти и загадки които да дадете на отборите да решават заедно.


Готварски урок

Готварски урок е вкусна дейност, която позволява на вашия екип да научи нови умения и рецепти, докато се свързва с храната. Това е чудесен начин да насърчите сътрудничеството, креативността и културното съзнание на вашия екип. Можете да избирате от различни кухни и ястия в зависимост от вашите вкусове и диетични изисквания. Сплотяването на екипа околко приготването и консумирането на различни храни и напитки е чудесно занятие което няма как да не сплоти една група от хора.


Караоке вечер

караоке-вечер

Караоке е музикално занимание, което позволява на екипа Ви да разгърне вътрешните си певцески и артистични заложби. Това е чудесен начин да повишите увереността, ентусиазма и другарството на вашия екип. Можете да избирате от различни жанрове и песни в зависимост от настроението и предпочитанията си. Също така много добре може да се съчетае и с някой друго събитие за да е още по-забавано!


Вечер на викторините

Вечер на викторините

Вечер на викторините е весела интелектуална дейност, която тества знанията и паметта на вашия екип по различни теми и категории. Това е чудесен начин да предизвикате мозъчната сила, конкурентоспособността и работата в екип на вашия екип. Можете да избирате от различни формати и въпроси в зависимост от вашите интереси и цели, като може и да включите теми тясно свързани с дейноста на вашета фирма.


Пейнтбол

пейнтбол

Пейтбол е приключенска дейност, която включва вашия екип да стреля пейнтбол един към друг в симулирано бойно поле. Това е чудесен начин да освободите стреса, адреналина и агресията на вашия екип. Можете да избирате от различни сценарии и правила в зависимост от вашето ниво на опит и тръпка.


Курс по импровизация

Курс-по-импровизация

Курс по импровизация е хумористична дейност, която учи екипа Ви как да импровизира сцени и истории въз основа на предложения и подкани. Това е чудесен начин да подобрите комуникацията, креативността и спонтанността на вашия екип. Можете да избирате от различни игри и упражнения в зависимост от целите и това което бихте искали да научите и подобрите като умения.


Йога сесия

йога-сесия

Йога сесията е релаксираща дейност, която помага на вашия екип да практикува осъзнатост и медитация, докато разтяга мускулите и ставите си. Това е чудесен начин да подобрите здравето, уелнес и хармонията на вашия екип. Можете да избирате от различни стилове и нива в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Събитието е особено подходящо за хора които имат по-малка подвижност и движение през деня.


Благотворително събитие

благотворително-събитие

Благотворително събитие е смислена дейност, която позволява на вашия екип да върне на общността и да подкрепи кауза, за която ги е грижа. Това е чудесен начин да подобрите социалната отговорност, съпричастността и щедростта на вашия екип. Можете да избирате от различни видове събития в зависимост от вашия бюджет и наличност. Това събитие също може да се комбинира с едно от вече споменатите такива, като урока по готвене. Вашия екип може да продаде произведените изделия и с парите да подкрепи съответната кауза.


Нощ на настолните игри

Нощ-на-настолните-игри

Нощ на настолните игри е класическа дейност, която включва вашия екип да играе различни настолни игри помежду си. Това е чудесен начин да се забавлявате, да се смеете и да се свързвате с екипа си. Можете да избирате от различни видове игри в зависимост от вашия вкус и настроение. Това е може би най-лесния и добър начин за сплотяване и опознаване на хората от вапия екип.


Това са само част от креативните идеи за тиймбилдинг събития, които можете да опитате с екипа си. Надявам се, че сте ги намерили полезни и вдъхновяващи! Не забравяйте, че най-важното е да се забавлявате и да се наслаждавате на преживяването с вашия екип!


Последвайте ни в социалните мрежи!

My-Sense-Team

Екипа на агенция "My Sense"

Leave a Reply