Парти за разкриване пола на бебето

Парти за разкриване пола на бебето

Здравейте на драги читатели! Днес ще разгледаме нещо което стана много популярно напоследък в България – парти за разкриване пола на бебето (т.нар. Джендър Парти). Какво представлява и как можете да го организирате? Да разберем!


Партито за разкриване пола на бебето е празник, в който бъдещите родители съобщават на семейството и приятелите си пола на нероденото си бебе. Често дори самите родители разбират какъв е пола едва в този момент. Това може да бъде забавен и вълнуващ начин да споделите новините и да създадете някои запомнящи се моменти. Има много начини да се направи парти за разкриване на пола, но основната идея е да има някакъв елемент на изненада, който разкрива пола на бебето, като торта, балон, оръдие за конфети или димна бомба.


Организиране на Парти за разкриване пола на бебето

Ето няко стъпки за организиране на успешно парти за разкриване пола на бебето.

Решете кога и къде да бъде партито

Можете да го организирате в дома си, в парка, в ресторант или навсякъде, където пожелаете. Просто се уверете, че имате достатъчно място и уединение за Вашите гости и Вашата изненада. Можете също така да изберете да направите партито преди или след като разберете пола на бебето, в зависимост от това колко дълго искате да запазите тайната.


Изберете тема и декорации

Можете да изберете традиционната розово-синя тематика като класическия вариант на партито за разкриване пола на бебето или да заложите на напълно неутрални цветове като бежовото например. Можете също така да изберете тема въз основа на Вашите хобита, интереси или любими неща. Например, можете да го направите на спортна тематика, дизайн със супергерои, сладкарство и др. Можете да украсите мястото си с балони, банери, стримери, знаци и всичко друго, което съответства на избраната от Вас тема.

пола на бебето

Планирайте добре разкриването на изненадата

Това е най-важната част от партито разбира се, с която ще го направите специално. Можете да вземете готова или да направите своя собствена изненада като торта с цветни блатове, балон, пълен с конфети или брокат в съответния цвят, кутия с цветни димни бомби вътре или нещо друго, което може да изскочи или да се спука, разкривайки пола на бебето. Можете също така да наемете някой друг да подготви изненадата за вас, като например най-добрия Ви приятел или професионален организатор на събития, така че да можете да бъдете изненадани и Вие самите заедно с гостите.

пола на бебето

Поканете гостите си и се забавлявайте

Изпратете интересни покани с елемент на изненада. Може да помолите гостите си да носят розови или сини дрехи или аксесоари, с които да покажат своите предположения за пола на бебето. Също така можете да подготвите различни игри, с които да забавлявате гостите си преди голямото разкритие. Можете да вземете различни аксесоари за фотосесия и да наемете фотограф, който да направи шантави снимки с гостите Ви и да запечата момента на изненадата.

пола на бебето

Надяваме се, че сме успели да Ви дадем някои идеи за това как да организирате парти за разкриване на пола на бебето. Не забравяйте, че най-важното е да се забавлявате с близките си. Весело изкарване от екипа на сватбена агенция “My Sense”.


Последвайте ни в социалните мрежи!

My-Sense-Team

Екипа на агенция "My Sense"

Leave a Reply