Парти за разкриване пола на бебето

Парти за разкриване пола на бебето

Здравейте на драги читатели! Днес ще разгледаме нещо което стана много популярно напоследък в България, а и в другите страни и това е партито за разкриване пола на бебето (Джендър Парти). Какво представлява и как можете да го организирате? Да разберем!


Партито за разкриване пола на бебето е празник, в който бъдещите родители съобщават на семейството и приятелите си пола на нероденото си бебе . Това може да бъде забавен и вълнуващ начин да споделите новините и да създадете някои запомнящи се моменти. Има много начини да се направи парти за разкриване на пола, но основната идея е да има някакъв елемент на изненада, който разкрива пола на бебето, като торта, балон, оръдие за конфети или димна бомба.


Организиране на Парти за разкриване пола на бебето

Ето няко стъпки за организиране на успешно парти за разкриване пола на бебето.

Решете кога и къде да бъде партито.

Можете да го организирате в дома си, в парка, в ресторант или навсякъде, където пожелаете. Просто се уверете, че имате достатъчно място и уединение за вашите гости и вашата изненада. Можете също така да изберете да направите партито преди или след като знаете пола на бебето, в зависимост от това колко дълго искате да запазите тайната.


Изберете тема и декорации.

Можете да изберете традиционната розова или синя тема като класическия вариант на партито за разкриване пола на бебето, или можете да я смесите с други цветове и модели. Можете също така да изберете тема въз основа на вашите хобита, интереси или любими неща. Например, можете да имате спортна тема, тема за супергерой или тема за Хари Потър. Можете да украсите мястото си с балони, банери, стримери, знаци и всичко друго, което съответства на вашата тема.

пола на бебето

Планирайте изненадата си разкриване.

Това е най-важната част от партито, разбира се акоискате да го направите специално. Можете да си купите, или да направите своя собствена изненада, като торта с цветна глазура вътре, балон, пълен с конфети или брокат, кутия с цветни димни бомби вътре или нещо друго, което може да изскочи или да се спука и да разкрие пола на бебето. Можете също така да наемете някой друг да подготви изненадата за вас, като например най-добрия Ви приятел или професионален организатор на събития, така че да можете да бъдете изненадани и Вие заедно с гостите си.

пола на бебето

Поканете гостите си и се забавлявайте!

Изпратете покани по пощата, електронната поща или в социалните медии, в зависимост от вашите предпочитания. Може да помолите гостите си да носят розови или сини дрехи или аксесоари, за да покажат своите предположения за пола на бебето. Също така можете да подготвите някои игри и дейности, за да забавлявате гостите си преди голямото разкритие. Примери за такива игри са такива за отгатване на пола, викторини или бинго. Когато дойде време за разкритието, съберете всички наоколо и отброявайте от три, като след това използвайте избрания от Вас елемент за изненада (конфети, кутия, димни бомби, итн.) за да изненадате гостите си с пола на бебето.

пола на бебето

Надяваме се, че сме успели да Ви дадем някои идеи за това как да организирате парти за разкриване на пола. Не забравяйте, че най-важното е да се забавлявате и да празнувате раждането на ваща рожба с близките си. Весело изкарване от екипа на сватбена агенция “My Sense”.


Последвайте ни в социалните мрежи!

My-Sense-Team

Екипа на агенция "My Sense"

Leave a Reply