Топ 10 сватбени тенденции

Топ 10 сватбени тенденции

Здравейте на всички! Днес сме развълнувани да споделим с вас ТОП 10 сватбени тенденции за годината! Ние от екипа на „My Sense”, следим за най-новото и най-доброто на сватбената сцена и нямаме търпение да Ви покажем какви са новостите. Независимо дали планирате собствената си сватба, помагате на приятел или просто мечтаете за големия си ден, ще харесате тези невероятни идеи, които ще направят сватбата ви незабравима!

Ето ги и тях:


1. Микро сватби

Тъй като пандемията все още засяга много части на света, двойките избират по-малки и по-интимни сватби с най-близките си роднини и приятели. Микро сватбите са не само по-безопасни и по-бюджетни, но и по-лични. Можете да се съсредоточите върху качеството на гостите си, а не върху количеството и да създадете уютна и запомняща се атмосфера за вашия специален ден.

микро-сватба

2. Устойчиви сватби

устойчива-сватба

Все повече и повече двойки избират да заложат на зелено за сватбите си! Устойчивите сватби са свързани с намаляване на въздействието върху околната среда и подкрепа на местния и етичен бизнес. Можете да направите това, като изберете екологични места, доставчици и материали, като покани от рециклирана хартия, органични цветя, вегански кетъринг, биоразградими конфети и др. Можете също така да дарите остатъците от храна и цветя за благотворителност или да засадите дърво в чест на вашата любов.


3. Цветни сватби

Отминаха дните на скучните бели сватби. Сега двойките прегръщат цветовете и креативността за своите сватби и ние ги приветстваме! Цветните сватби са за изразяване на вашата личност и стил чрез живи нюанси и модели. Можете да смесвате и съчетавате различни цветове за облеклото, декора, тортата и цветята или да изберете тема, която отразява вашата култура, хобита или любим филм. Възможностите са безкрайни!

цветна-сватба

4. Домашни сватби

домашна-сватба

Друга тенденция, която се появи в резултат от пандемията, са сватбите в домашни условия. Двойките превръщат собствените си домове или домовете на родителите си в красиви места за сватби. Сватбите са идеални за тези, които искат небрежно и спокойно настроение за сватбата си, както и сантиментално докосване. Можете също така да спестите пари от разходите за транспорт и настаняване и да имате по-голяма гъвкавост с времето и списъка с гости.


5. Сватбите в бягство

Ако търсите по-приключенски и романтичен начин да си кажете “Да”, защо да не избягате? “Сватбите в бягство” стават все по-популярни сред двойките, които искат да пропуснат стреса и неудобството при планирането на голяма сватба и просто да се съсредоточат един върху друг. Можете да избягате с любимия човек навсякъде по света, от тропически остров до планински връх или дори в собствения си град. Всичко, от което се нуждаете, е служител, свидетел и много любов!

сватба-в-бягство

7. Модерни интерактивни сватби

Един от начините да направите сватбата си по-забавна и ангажираща за гостите си е да имате интерактивни елементи по време на цялото събитие. Интерактивните сватби са свързани със създаването на преживявания, в които вашите гости могат да участват и да се наслаждават, като фото кабини, игри, викторини, караоке, уроци по танци или дори фойерверки. Можете също така да имате интерактивни хранителни станции, където вашите гости могат да персонализират собствените си ястия или напитки.


8. Минималистични сватби

Ако не си падате по лъскави или екстравагантни сватби, минималистичните сватби може да са за вас. Минималистичните сватби са свързани с поддържането на нещата прости и елегантни, с акцент върху качеството над количеството. Можете да постигнете това, като изберете неутрална цветова палитра, елегантни линии, естествени материали и минимален декор. Можете също така да изберете минималистична рокля или костюм, който показва красотата Ви без никакъв шум.


9. Винтидж сватби

Ако обичате носталгията и старомодния чар, винтидж сватбите са за вас. Винтидж сватбите са за връщане на стила и блясъка на една отминала епоха, като 20-те, 50-те или 70-те години на миналия век. Можете да включите винтидж елементи във вашето облекло, аксесоари, музика, декор и дори вашия транспорт. Можете също така да изберете историческо място, което съответства на вашата тема.


10. Сватба до дестинация

Ако искате да превърнете сватбата си в приключение, което се случва веднъж в живота за вас и вашите гости, сватбите на екзотично място са за вас. Сватбите до дестинация са свързани с пътуване до ново място и празнуване на любовта Ви в зашеметяваща обстановка. Можете да избирате от различни дестинации по целия свят, от екзотични плажове през живописни планини до културни градове. Можете също така да комбинирате сватбата си с меден месец или групова ваканция.


Последвайте ни в социалните мрежи!

My-Sense-Team

Екипа на агенция "My Sense"

Leave a Reply