Екип

Юлия Костадинова

Юлиана е управител на Сватбена агенция My Sense. Тя ще се погрижи да постигнете собственият почерк на Вашето тържество, като се запознае с предпочитанията и желанията Ви и изготви индивидуален план и сценарий на най-щастливият ден в живота Ви.

Юлиана Костадинова

ПЛАНИРАНЕ И ДЕКОРИРАНЕ

Той ще се погрижи за координацията и точното изпълнение на сценария,ще Ви съдейства при избора на меню и съчетанието му с правилните напитки.

Виктор Димитров

КООРДИНИРАНЕ И ОРГАНИЗИРАНЕ

Виктор Димитров

Кои сме ние My Sense

Ние сме "Сватбена агенция - My Sense"

Нашата Сватбена агенция е реалност от 2017 година, като професионалистите ни са в бранша още от далечната 1998 г. За нас, като Сватбена агенция, това е едно ново начало с едни нови и по - добри услуги. В екипа на нашата Сватбена агенция сме подбрали едни от най - добрите професионалисти и нашето намерение е да Ви предложим съвършенството в Сватбения ден!

Мисията на Сватбена агенция „My Sense”

Нашата мисия се крепи на смисъла на брака. Ние сме на ясно, че сватбения ден е един от моментите в живота, с който не трябва да се правят компромиси.  

Екипът ни ще Ви съдейства с всичко необходимо при организирането на вашето мероприятие, така че да го превърнете в един незабравим празник.

Ние ще планираме сватбата на мечтите ти.

НАГОРЕ