Полът на бебето или Джендър парти

/ / Партита
Полът на бебето

Несъмнено един от най-вълнуващите и емоционални моменти за всяко едно семейство, което очаква дете, е узнаването на полът на бебето. Бъдещите родители сами решават дали новината да бъде само за тях или да я споделят с най-близките си приятели и членове на семейството. Ако изберете втория вариант, нашето предложение е да Ви организираме парти, на което да узнаете и да съобщите пола на бебето или популярно като „джендър парти“. В България този вид партита все още не са толкова популярни, но ако искате да бъдете различни и уникални, ние от Сватбена агенция „My sense“ можем да Ви помогнем в това начинание.

Сега ще Ви разкажем именно за едно такова парти, което организирахме наскоро за едни много чаровни бъдещи родители – Неси и Джоко. Те поканиха 20 от своите най-близки роднини и приятели, за да разберат заедно с тях специалната новина. Ние им помогнахме с организацията на събитието. Направихме свежа и цветна украса на масата. Украсихме цялата зала с балони в тематични цветове, като така придадохме тържествен и стилен вид на мястото на приема. Приготвихме и мъфини – в син цвят, ако е момче, и в розов цвят, ако е момиче. На всеки един от мъфините поставихме надписи, които гласяха „Момиче е“ или „Момче е“. Погрижихме се за заснемането на тържеството, за да може този спомен да се запази завинаги не само в сърцата на присъстващите, а да може да се сподели и всички да се връщат към него във всеки момент от живота си.

Съществуват различни начини, по които да се съобщи новината, като в случая бъдещите родители се спряха на изненада с балони. До този момент само членовете на нашия екип знаеха какъв ще бъде полът на бебето, изненадата щеше да е пълна, както за родителите, така и за техните близки. В един специално изработен и украсен кашон затворихме балони, чийто цвят щеше да покаже какъв ще бъде полът на бебето. Когато дойде дългоочакваният момент всички нетърпеливо очакваха да разберат какъв цвят балони ще излети от кашона. Развълнуваните родители с трепет започнаха да отварят изненадата и от там излетяха балони … в син цвят … тяхното бебе ще бъде момче.

Изненадата беше прекрасна, а моментът специален не само за Неси и Джоко и техните гости, но и за нас като хора, които бяха до тях в този вълнуващ и трогателен момент от техния живот. Ние от Сватбена агенция „My sense“ им пожелаваме да бъдат много щастливи, да се обичат и да посрещат търпеливо предизвикателствата на това да бъдеш родител. Ние ще бъдем до тях, винаги когато имат нужда от нас, и ще им организираме перфектно всяко едно специално събитие, което ги очаква в бъдеще.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *