Организиране на сватби

Сватбена агенция My Sense предлага професионално планиране и организация на сватбени тържества. Ако искате сватбата на мечтите си ние сме хората, с които можете да я превърнете в реалност. За нас няма ограничения, ще направим всичко, за да може сватбеният Ви ден да се превърне в незабравима приказка, с която да дадете старт на съвместния си живот с любимия човек.

Фирмени Събития

Екипът на агенция My Sense ще Ви помогне с организирането и декорацията на всяко фирмено събитие, така че то да бъде съобразено с изискванията и особеностите на Вашия бизнес. Можете да разчитате на нас при откриването на нов обект, отбелязването на годишнина/постижение на фирмата, училищни/университетски мероприятия и др.

Семейни Тържества

През годините всяко семейство преминава през множество събития, които си заслужава да бъдат отпразнувани подобаващо. Ние ще придадем неповторим облик на тържеството Ви, съобразявайки се както с традициите, така и с най-новите тенденции, придавайки красота и стил на Вашия празник. Можете да разчитате на нас за Вашите годишнини, рождени и именни дни, абитуриентски и абсолвентски балове и др.

услуги-изображение

Детски Тържества

Празници, които със сигурност няма как да бъдат подминати са детските рождени дни и кръщенета. А всеки празник на малчуганите заслужава голямо внимание. Можете да разчитате на нас за организация, декорация, фото кът, кетъринг, изработка на аксесоари по поръчка и др. за да може Вие да се насладите на празника, а малките празнуващи да са доволни.